Kylie Minogue

Kylie Minogue
Rodzaj muzyki:
Miasto:
Melbourne/Londyn
Utworów:
29
Oglądany:
1505058 razy
Założenie konta:
13 kwietnia 2008
Ostatnia aktualizacja:
17 kwietnia 2014
Kylie Ann Minogue (ur. 28 maja 1968 w Melbourne w Australii) – australijska wokalistka, autorka tekstów piosenek i aktorka, wydała 12 albumów studyjnych, składankę Ultimate Kylie oraz zapisy koncertów i dużą liczbę singli. Jej płyty rozeszły się w nakładzie 68 milionów egzemplarzy na całym świecie.

Australijska wokalistka Kylie Minogue rozpoczynała karierę jako aktorka. Mając tylko 11 lat, wystąpiła w telenoweli Skyways, a następnie w popularnych serialach telewizyjnych dla młodzieży. Jako siedemnastolatka porzuciła szkołę i postanowiła zająć się aktorstwem profesjonalnie – z powodzeniem grała w telenoweli Sąsiedzi (Neighbours). Kylie, jako aktorka, zdobyła wiele nagród, w tym złotą Logies.

Dnia 14 marcia 2014 roku światło dzienne ujrzał najnowszy album Kylie "Kiss Me Once", wydany przez wytwórnię Parlophone. Nad płytą pracowali m.in. tacy artyści jak Sia Furler, Daniel Davidsen, Mike Del Rio, Greg Kurstin, Peter Wallevik, Pharrell Williams. Całość promują single "Into The Blue", "I Was Gonna Cancel" oraz promo singiel "Sexercize".

30 października 2014 roku Kylie zawita do Polski w ramach trasy koncertowej "Kiss Me Once Tour". Koncert odbędzie się w łodzkiej Atlas Arenie (al. Bandurskiego 7). Bilety dostępne są na stronie www.LiveNation.pl
___________
Ceny biletów:
Trybuny 278 PLN - 228 zł
Golden Circle – 248 zł
GA (płyta) – 198 zł
Niepełnosprawni – 198 zł
Timebomb Hot Ticket Pakiet – 701 zł
Feels so Good (Early Entry) Pakiet – 671 zł
VIP – 938 zł
__________
Dyskografia:
01. 04.07.1988 - Kylie
02. 09.10.1989 - Enjoy Yoursef
03. 11.11.1990 - Rhythm Of Love
04. 14.10.1991 - Let's Get To It
05. 19.09.1994 - Kylie Minogue
06. 23.03.1998 - Impossible Princess
07. 25.09.2000 - Light Years
08. 01.10.2001 - Fever
09. 17.11.2003 - Body Language
10. 26.11.2007 - X
11. 05.07.2010 - Aphrodite
12. 14.03.2014 - Kiss Me Once
_________
Kompilacje:
13.02.1989 - Kylie's Remixes Vol. 1
22.08.1992 - Greatest Hits
04.04.1994 - Non-Stop History 50+1
20.01.1997 - Greatest Remixes Hits 1/2
21.08.1998 - Greatest Remixes Hits 3/4
30.11.1998 - Intimate & Live
08.07.1998 - Impossible Remixes
03.08.1998 - Mixes
09.03.2002 - Kylie's Remixes Vol. 2
22.11.2004 - Ultimate Kylie
22.01.2007 - Showgirl Homecoming Live
17.12.2008 - Boombox: The Remix Album 2000-2008
04.06.2012 - The Best of Kylie
24.10.2012 - The Abbey Road Session

Kylie Minogue sprzedała ponad 68 milionów płyt i pozostaje jedną z najpopularniejszych artystek solowych świata. Jej nowatorskie trasy koncertowe wyznaczyły nowe standardy występów na żywo.
__________________________________________________________________________________________
Serdecznie zapraszam wszystkich lubiących Kylie by dołączyli do grona jej fanów na www.kylieminogue.com.pl ;)

Twoja przeglądarka nie obsługuje Flasha, aby móc oglądać teledyski zainstaluj FlashPlayera
Ponadto musisz mieć włączoną obsługę Javascript.

Kylie Minogue

Kylie Minogue - In My Arms (German Radio Mix) odtwórz teledysk

Kylie Minogue - I Was Gonna Cancel odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Sexercize odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Into The Blue odtwórz teledysk

Kylie Minogue - I Believe In You odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Love At First Sight odtwórz teledysk

Kylie Minogue - All The Lovers odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Timebomb odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Slow odtwórz teledysk

Kylie Minogue - In My Arms odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Spinning Around odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Red Blooded Woman odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Giving You Up odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Please Stay odtwórz teledysk

Kylie Minogue - 2 Hearts odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Wow odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Flower odtwórz teledysk

Kylie Minogue - In Your Eyes odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Get Outta My Way odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Come Into My World odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Higher (Feat. Taio Cruz) odtwórz teledysk

Kylie Minogue - The One odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Chocolate odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Your Disco Needs You odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Put Your Hands Up (If You Feel Love) odtwórz teledysk

Kylie Minogue - On A Night Like This odtwórz teledysk

Kylie Minogue - Better Than Today odtwórz teledysk

Kylie Minogue - All I See odtwórz teledysk

  • Bugatii

    2017-07-21 14:58

    POZDRAWIAM:)

  • PoNczury

    2014-07-23 11:56

    Siemanko! Pozdro od PoNczurów i zapraszamy na nasz profil.

  • IWOCA

    2014-06-23 18:32

    Zapraszam do wysłuchnia moich nowych nagrań:)

    Oceńcie:)
    Pozdrawiam!

  • ladiesbland

    2014-02-05 17:48

    ????

  • Kamil Swatek

    2013-09-07 09:05

    Pozdrawiam i zapraszam do mnie:)

  • Kacha

    Miasto: Starachowice

    Cześć!Nazywam się Katarzyna Kudła, mam 23 lata i...

  • aldonazach

    Miasto: Poznań

  • Lucja-eL

    Miasto: Kluczbork

    Tworzę muzykę, śpiewa, tworzę, śpiewam, tworzę, ...

  • Koloroffon

    Miasto: Kielce

    Koloroffon - zespół nawiązujący brzmieniem do...

 

Polecamy: